Skip to main content

VRTNI CENTRI KALIA

MJESTA GDJE ĆETE PRONAĆI SVE ŠTO JE POTREBNO ZA VAŠ DOM, VRT ILI POLJOPRIVREDNO IMANJE!

YARA - Najkvalitetnija mineralna đubriva

Multinacionalna hemijska kompanija YARA International ASA sa sjedištem u Norveškoj je svjetski lider u proizvodnji đubriva sa proizvodnim pogonima i vlastitim predstavništvima u više od 50 zemalja.  2007. godine Yara je preuzela finsku industriju đubriva Kemira GrowHow, čiji je Veletex - Vrtni centri KALIA bio ekskluzivni zastupnik. Yara je zadržala sve Kemira proizvode i brendove, tako da odabirom Yara proizvoda birate provjereni, dobro poznati Kemira kvalitet. 

Svaki Yara proizvod je, prije svega, namijenjen da u potpunosti zadovolji sve segmente potrebe biljke za svim elementima bez obzira na specifičnost usjeva, proizvodnje, kao i razlike u kvalitetu zemljišta i klime. Nudimo vam kompletan asortiman đubriva za ishranu biljaka:

Granulisana đubriva – kompleksna NPK đubriva sa mikroelementima namijenjena za osnovno i predsjetveno đubrenje, kao i prihrane tokom vegetacije

Vodotopiva đubriva – kompleksna NPK đubriva sa mikroelementima koja se u vodi rastvaraju bez ostataka, namijenjena za prihranu usjeva preko sistema za navodnjavanje, hidroponiju kao i za folijarne tretmane

Dopunska đubriva – mono i dvokomponentna đubriva za osnovno i predsjetveno đubrenje, prihranu tokom vegetacije (bilo da se prihranjuje rasturanjem po površini, inkoropracijom u zemljište, preko sistema za navodnjavanja ili za hidroponski način gajenja) ili za folijarno đubrenje.

Činjenica da se u Crnoj Gori godišnje proda nekoliko stotina tona YARA đubriva govori u povjerenju koje su poljoprivredni proizvođači stekli u YARA brend tokom prethodnih godina. Stručni timovi vrtnih centara KALIA će svim zainteresovanim kupcima dati savjete za adekvatan odabir i primjenu đubriva.