VRTNI CENTRI KALIA

MJESTA GDJE ĆETE PRONAĆI SVE ŠTO JE POTREBNO ZA VAŠ DOM, VRT ILI POLJOPRIVREDNO IMANJE!

Veleprodaja rezanog cvijeća

U periodu od više od 15 godina od osnivanja Vrtnog centra KALIA u Podgorici, prvog vrtnog centra u Crnoj Gori, brend KALIA postao je prepoznatljiv kao mjesto gdje se mogu kupiti proizvodi vrhunskog kvaliteta u segmentu poljoprivrede, zaštite bilja, saksijskog cvijeća, ali i rezanog cvijeća i cvjetnih aranžmana.

Paralelno sa uslugama dekoracije svečanosti i razvoja maloprodaje cvjetnih aranžmana i buketa, svim zainteresovanim cvjećarama i agencijama za dekoraciju kroz veleprodaju možemo ponuditi najsvježije rezano cvijeće, opremu i repro materijal.

Uvoz cvijeća sa holandske berze, najvećeg centra prodaje cvijeća u Evropi, vrši se svake nedjelje. Utovar saksijskog i rezanog cvijeća vrši se utorkom, a već u četvrtak ova roba se može kupiti u našim objektima u Crnoj Gori. Pri dolasku u Podgoricu, rezano cvijeće se skladišti u namjenskoj rashladnoj komori i čuva na temperaturi od 6 stepeni Celzijusa. Ovakav `hladni lanac` garantuje kvalitet i dugotrajnost rezanog cvijeća.

Dodatno, koristeći veliku logističku infrastrukturu Veletex grupe, u ponudi je i veliki asortiman opreme i repro materijala za cvjećare. Tu su prvenstveno sunđeri, vaze, korpe, kutije, ukrasni papiri i celofani, ukrasne trake itd. i sve ovo je dostupno na veleprodajnoj lokaciji u Podgorici. Dostava se vrši u sve gradove u Crnoj Gori i to više puta nedjeljno.

Stoga, ukoliko imate cvjećaru bilo gdje u Crnoj Gori ili imate namjeru da počnete sa radom u ovoj oblasti, na raspolaganju Vam je naš prodajni tim koji će prezentirati i preporučiti aktuelne vrste cvijeća i relevantne opreme. Možete ih konaktirati na telefon 020 606 280 ili email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrtni centri KALIA

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Podgorica, Cijevna bb

  • Tel. 020 606 280

Pratite nas na društvenim mrežama:

Veletex doo © 2020 Sva prava zadržana.