Skip to main content

VRTNI CENTRI KALIA

MJESTA GDJE ĆETE PRONAĆI SVE ŠTO JE POTREBNO ZA VAŠ DOM, VRT ILI POLJOPRIVREDNO IMANJE!

Veleprodaja rezanog cvijeća

U periodu od više od 15 godina od osnivanja Vrtnog centra KALIA u Podgorici, prvog vrtnog centra u Crnoj Gori, brend KALIA postao je prepoznatljiv kao mjesto gdje se mogu kupiti proizvodi vrhunskog kvaliteta u segmentu poljoprivrede, zaštite bilja, saksijskog cvijeća, ali i rezanog cvijeća i cvjetnih aranžmana.

Paralelno sa uslugama dekoracije svečanosti i razvoja maloprodaje cvjetnih aranžmana i buketa, svim zainteresovanim cvjećarama i agencijama za dekoraciju kroz veleprodaju možemo ponuditi najsvježije rezano cvijeće, opremu i repro materijal.

Uvoz cvijeća sa holandske berze, najvećeg centra prodaje cvijeća u Evropi, vrši se svake nedjelje. Utovar saksijskog i rezanog cvijeća vrši se utorkom, a već u četvrtak ova roba se može kupiti u našim objektima u Crnoj Gori. Pri dolasku u Podgoricu, rezano cvijeće se skladišti u namjenskoj rashladnoj komori i čuva na temperaturi od 6 stepeni Celzijusa. Ovakav `hladni lanac` garantuje kvalitet i dugotrajnost rezanog cvijeća.

Dodatno, koristeći veliku logističku infrastrukturu Veletex grupe, u ponudi je i veliki asortiman opreme i repro materijala za cvjećare. Tu su prvenstveno sunđeri, vaze, korpe, kutije, ukrasni papiri i celofani, ukrasne trake itd. i sve ovo je dostupno na veleprodajnoj lokaciji u Podgorici. Dostava se vrši u sve gradove u Crnoj Gori i to više puta nedjeljno.

Stoga, ukoliko imate cvjećaru bilo gdje u Crnoj Gori ili imate namjeru da počnete sa radom u ovoj oblasti, na raspolaganju Vam je naš prodajni tim koji će prezentirati i preporučiti aktuelne vrste cvijeća i relevantne opreme. Možete ih konaktirati na telefon 020 606 280 ili email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.