Skip to main content

VRTNI CENTRI KALIA

MJESTA GDJE ĆETE PRONAĆI SVE ŠTO JE POTREBNO ZA VAŠ DOM, VRT ILI POLJOPRIVREDNO IMANJE!

Eksluzivno u Kaliji - WEBER roštilji

Najpoznatiji proizvođač roštilja na svijetu - WEBER iz Sjedinjenih Američkih Država, od nedavno je prisutan u našem asortimanu. Široka paleta roštilja na ćumur, struju i plin dostupna je u vrtnom centru KALIA u Podgorici, dok se u ostalim maloprodajnim mjestima može naručiti kataloški. Izbor dodatne opreme je nevjerovatan i obuhvata rukavice za pečenje, pribor od nerđajućeg čelika, četke i preparate za čišćenje i održavanje roštilja, prekrivače itd. 

Legura čelika od koga su WEBER roštilji izrađeni dokazano se ne transformiše na velikim temperaturama što garantuje dugotrajnost samog proizvoda. Emajlirana spoljašnost, kako baze, tako i poklopca obezbjeđuje zadržavanje toplog vazduha unutar roštilja, kao i zaštitu od vremenskih nepogoda, a posebno od rđe. Takođe, upravo zbog emajlirane spoljašnosti, određeni modeli dostupni su u više atraktivnih boja.

                                                       

Rešetka za ćumur naročito je pogodna pri njegovom sagorijevanju jer pepeo direktno propada u tanjih ili posudu za pepeo (u zavisnosti od modela). Model Master Touch GBS (kao i Performer i Performer Delux) dolazi sa preklopivom rešetkom sa mogućnošću postavljanja centralnog umetka u vidu livene rešetke, kamena za picu, tiganja ili čak wok-a za pripremu jela u azijskom stilu. Električni roštilji WEBER promijeniće vaše dosadašnje mišljenje o ovom načinu spremanja hrane. Izrađeni od kvalitetnih materijala, sa jakim grijačima, a opet veoma kompaktni, veoma su pogodni za manje prostore, prvenstveno balkone i terase.

                                                      
Roštilji na plin, u širokoj paleti od manjih, kompaktnijih, do čitavih profesionalnih kuhinja sa većim brojem gorionika, zadovoljiće potrebe i najprobirljivijih korisnika. Idealni su za veća dvorišta gdje mogu biti stacionirani tokom čitave godine.  U nastavku, pogledajte jednostavan pregled WEBER asortimana po grupama, a konkretan katalog za sezonu 2015. pogledajte na ovom linku.

Ne zaboravite da se na vrijeme spremite za proljećnu sezonu na pravom "Mercedesu" među roštiljima.  Za sva dodatna pitanja i informacije, posjetite vrtni centar KALIA u Podgorici, Cijevna bb, ili pozovite na 020 606 280.

Srećno roštiljanje!