Pobjednici nagradne igre

Nakon dugog i veoma teškog procesa odabira pobjednika, žiri sastavljen od predstavnika Vrtnih centara "KALIA", Portala "Volim Podgoricu" i Turističke organizacije Podgorice, izabrao je pobjednike u nagradnoj igri "Najljepša bašta Podgorice 2015".

Na osnovu velikog broja prispjelih fotografija žiri je odabrao ukupno šest najbolje plasiranih bašti, posjetio njihove vlasnike i napravio obilazak terena. Na osnovu toga, nagrađeni su sledeći:

Specijalnu nagradu za posvećenost, entuzijazam, optimizam i ljubav dobila je Maja Lađić Maraš iz zetskog sela Bijelo Polje, i, ako već niste, obavezno pogledajte njenu baštu i pročitajte njenu priču! Maja će dobiti specijalnu Povelju i vaučer za trgovinu u Vrtnom centru Kalia. 

ČUDESNA BAŠTA Maje Maraš u Zeti: Radi u polju, brine o djetetu sa posebnim potrebama i kaže: LJUBAV MOŽE SVE

Treću nagradu dobila je porodica Simonović iz Podgorice. Osim mnoštva biljnih vrsta, Simonovići imaju zaista dosta vrtnih elemenata, koji su i njihov ručni rad. Oni dobijaju plaketu Turističke organizacije glavnog grada i robnu nagradu preduzeća Foto Nikić Digital Podgorice.

Pogledajte njihovu priču:

Ova bašta će vas OPČINITI: Simonovići su napravili pravi raj, možete i vi!

Druga nagrada je pripala Popovićima iz Zete, i oni takođe dobijaju Plaketu Turističke organizacije Podgorice i robnu nagradu preduzeća Foto Nikić Digital. 

Pogledajte njihovu baštu:

Bašta Dražena Popovića u Zeti MAMI UZDAHE, a on ima samo 23 godine!

I, NAJLJEPŠA BAŠTA PODGORICE 2015. je bašta porodice Vuković, takođe iz Zete, a njihovu baštu i priču ove porodice sa petoro djece, koja sa mnogo ljubavi radi u polju, i u dvorištu, i to se vidi! Oni dobijaju Plaketu turističke organizacije Podgorice, vaučer za trgovinu u Vrtnom centru Kalia. Ako već niste, pogledajte njihovu baštu i pročitajte njihovu priču!

Bašta Snežane i Žarka Vukovića u Zeti: Sve stižu i PETORO djece podižu!

Titulu NAJLJEPŠI BALKON PODGORICE 2105. ponio je predivni balkon Indire Pupović na Starom Aerodromu. Ona dobija Plaketu turističke organizacije Podgorice i vaučer za trgovinu u Vrtnom centru Kalia. 

Pogledajte njen balkon:

ČUDESNI BALKON mame Indire na Starom aerodromu, do sada ga je skrivala od javnosti!

Na kraju, veliko HVALA svima koji su se javili na naš konkurs, a veliko HVALA i onima koji se nisu javili, a imaju predivne i njegovane bašte i balkone, u koje ulažu prije svega veliku ljubav, i veliki trud, jer oni na najbolji način pokazuju kako se voli svoj grad. Tako što briga o njemu počinje od vlastitog doma, a sigurni smo da, kada su oni u pitanju, ide i mnogo dalje od toga.

Svečano uručenje nagrada organizujemo 19. septembra u Vrnom centru "KALIA" na Cijevnoj. Spremamo bogat program, dosta muzike, igre, vina, i senzacionalno takmičenje za koje ćete moći da se prijavite! Uskoro o tome!