Vrtni centar KALIA Podgorica

Vrtni centar KALIA u Podgorici, prvi vrtni centar u Crnoj Gori, je cvjetna oaza 7km od grada u pravcu aerodroma. Na prodajnoj površini od preko 3000m2 otvorenog i zatvorenog prostora naći ćete sve što je potrebno za vaš dom, vrt i poljoprivredno imanje. Asortiman od preko 1000 vrsta ukrasnog bilja i sadnica, uz savjete inžinjera hortikulture i agronomije, promijeniće izgled Vašeg dvorišta, balkona i životnog i radnog prostora.

Preko 10.000 aktivnih artikala iz segmenta sjemenske robe, sadnog materijala, poljoprivrednih alata i mehanizacije, vještačkih i mineralnih đubriva, zaštitnih sredstava, ukrasnog saksijskog i mediteranskog bilja, rezanog cvijeća, hrane i opreme za kućne ljubimce, opreme za pčelare, stočne hrane, itd. učiniće da svaka Vaša posjeta bude iskustvo kako relaksirajućeg, tako i edukativnog karaktera. Tim inžinjera agronomije spremno će dati sve savjete za Vašu poljoprivrednu proizvodnju i pomoći u slučaju da imate problema sa održavanjem svih vrsta biljnog materijala. Inžinjeri pejzažne arhitekture pomoći će Vam u projektovanju i izvođenju radova uređenja zelenih površina, kao i pri projektovanju i ugradnji sistema za navodnjavanje.

Vrtni centar KALIA u Podgorici, pored maloprodaje, bavi se i veleprodajom kompletnog navedenog asortimana. Stoga, u slučaju da imate cvjećaru, poljoprivrednu apoteku ili bilo koji tip maloprodajnog objekta, dobrodošli ste na dogovor za početak saradnje.